Functie

Een dossierbeheerder medische acceptatie – levensverzekeringen (M/V)

Plaats

Eigenbrakel – gemakkelijk bereikbaar

AFI ESCA, onderdeel van de Burrus Groep, is al meer dan 90 jaar actief in Frankrijk in de spaar- en voorzorgsector, en verenigt innovatie, groei en degelijkheid binnen de overkoepelende eenheid van een familiale groep. Vandaag omvat AFI ESCA 269 medewerkers, commercialiseert het zijn producten in drie distributienetwerken en overschrijdt het de symbolische drempel van één miljard activa in beheer.

AFI ESCA werft aan, in het kader van zijn uitbreiding in België:

Een Dossierbeheerder voor onze medische dienst en voor de dienst levensverzekeringen

Functiebeschrijving:

Als vaste tussenpersoon tussen AFI ESCA België en de klanten (B to C), vorm je een professionele, betrouwbare en kwaliteitsvolle interface tussen ons cliënteel en onze distributienetwerken.

Je beschikt over commercieel talent en stelt al jouw kennis en technische vaardigheden ter beschikking van jouw klanten om hen de beste kwaliteitsservice te bieden.

Als medische dossierbeheerder, ga je discreet aan het werk met respect voor het beroepsgeheim waar vertrouwelijkheid van groot belang is, je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken en berekenen van de premies zodat je jouw dossiers efficiënt kan beheren. Kortom je beheert de medische dossiers van A tot Z.

Je zorgt ook voor het beheer van de contracten (opvolging van de dossiers, ontvangen van bewijsstukken, opmaak van polissen,…).

Deze functie vereist autonomie, polyvalentie, inzicht, zin voor teamwork, organisatie, logica, nauwkeurigheid en zin voor de medische professie.

Profiel en ervaring:

Je hebt een eerste relevante ervaring in een soortgelijke functie, in de medische tak van de verzekeringssector.

Talenkennis: Je bent tweetalig nederlands/frans.

Computervaardigheden: Word, Excel en Outlook is noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf in volle groei ! Je krijgt een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salaris pakket (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, eco-cheques,…).

 

Gebruik het onderstaande contactformulier om te solliciteren :

  • Uw naam*

  • Uw voornaam*

  • Adres*

  • Postcode + Stad*

  • Email*

  • Telefoonnummer

  • Curriculum vitae

  • Motivatiebrief

  Vous souhaitez recevoir une offre personnalisée ?
  Des informations supplémentaires ?

  Remplissez notre formulaire en ligne