Oplossingen voor uw voorzorg

prevoyance-obseque-nl

Op voorhand regelen om van het leven te genieten

Als u zelf de voorwaarden kan bepalen van uw heengaan, dan is dat een garantie voor sereniteit en gemoedsrust. Hierdoor kan men vaak, als het moment gekomen is, zijn naaste omgeving ontlasten van de pijnlijke formaliteiten. Kiétis is een verzekeringscontract à la carte: iedereen kiest de formule die het meest is aangepast aan zijn/haar situatie.

Of het nu gaat om de materiële organisatie, om het aanduiden van de begunstigde(n) of de opwaardering van het geïnvesteerde kapitaal, Kiétis voorziet het ergste tegen de beste voorwaarden. Elke dag hoef je enkel aan het leven te denken.

Uw uitvaart financieren

Of u nu een aanvulling van uw pensioen wil bekomen of de financiering van een project wil voorbereiden, u zoekt een soepel, dynamisch en competitief contract.

Kiétis — Uw uitvaart financieren

De sterke punten

 • De keuze van de begunstigden

  Want, tussen zijn naasten en een gespecialiseerd bedrijf, is het belangrijk om uw woordvoerder aan te duiden.
  De keuze van de begunstigde(n) is een vrije keuze. Of het nu gaat om een fysieke of morele persoon, éen of meerdere personen, de begunstigde kan op elk moment worden aangepast. De begunstigde kan ook een uitvaartmaatschappij zijn, tot op de hoogte van het verzekerde kapitaal. Als het geval zich voordoet, wordt het overblijvende saldo zo snel mogelijk aan de begunstigden uitgekeerd (overdracht zonder successierechten volgens de huidige wetgeving).

 • De keuze om over uw kapitaal te beschikken

  Want het geïnvesteerde kapitaal moet aanpasbaar zijn en moet snel kunnen worden verdeeld als het geval zich voordoet.

 • De keuze voor de maximale waarborg

  Want de logistieke kant van de begrafenis mag geen probleem vormen.
  Een volledige waaier aan waarborgen voor een grotere sereniteit
  AFI ESCA behoudt de waarborgen los van de gezondheidstoestand en de evolutie ervan, zonder verplichting om een medische vragenlijst in te vullen of een medisch onderzoek te ondergaan. De waarborgen van Kiétis worden jaarlijks opgewaardeerd en bieden bovendien een gepersonaliseerde exclusieve service, in samenwerking met Mondial Assistance, die voorziet in de repatriëring van het lichaam van de plaats van overlijden naar de plaats van de begrafenis. Deze optie waarborgt eveneens de bijbehorende kosten en er is een telefonische permanentie om op al uw vragen te antwoorden.

 • De keuze voor sereniteit

  Door middel van een persoonlijke kaart die u krijgt waarop alle nodige informatie te vinden is.

Algemene voorwaarden Kiétis

Financiële infofiche Levensverzekering

Essentiële informatie

Wenst u een gepersonaliseerd aanbod ?
Bijkomende informatie ?

Vul ons formulier online in