Algemende Voorwaarden

Uw hypothecaire lening verzekeren

protectim-nl

Uw verzekering tegen de onzekerheden van het leven

Best Aankoop – Test Aankoop

Uw bank kiezen voor uw hypothecaire lening, dat is belangrijk. Uw verzekeraar kiezen om uw lening te verzekeren, dat is essentieel: in geval van moeilijkheden, moet u kunnen rekenen op uw verzekering. Tijdens de volledige duur van uw krediet staat Protectim aan uw zijde om het hoofd te bieden aan het onverwachte.

En aangezien een lening vaak het engagement van een leven is, is Protectim zo opgesteld om u in de tijd te begeleiden, waarbij u de grootste flexibiliteit heeft. Uw verzekeringscontract past zich aan uw situatie aan zo vaak als nodig en uw onroerend goed wordt steeds verder afbetaald ongeacht de onzekerheden die het leven biedt, opdat iedereen zijn immobiliënprojecten kan verwezenlijken, met een gerust hart.

Kies voor uw hypothecaire lening uw verzekeraar even zorgvuldig als uw bankier…

Algemene voorwaarden Protectim


Consumenten Krediet op maat verzekeren

credit-conso-nl

Dankzij Crédit Conso geniet u het voordeel dat AFI ESCA het nog verschuldigde kapitaal van uw consumentenkredieten voor haar rekening zal nemen binnen de limiet van 100 000 € in geval van Overlijden.

Algemene voorwaarden Crédit Conso


Uw autokrediet verzekeren

Prévicar, dat is rust en veiligheid voor uw familie …

Een complete waarborg

U bent gedekt voor het bedrag van het kapitaal dat geleend werd aan de bank om de aankoop van uw voertuig te financieren.

Sereniteit voor uw naasten

Indien u overlijdt tijdens de duur van uw overeenkomst, zal het nog verschuldigde saldo met inbegrip van de laatste mensualiteit (de eindwaarde) terugbetaald worden aan de bank. U zult geen schuld achterlaten aan uw erfgenamen.

Algemene voorwaarden Prévicar


Oplossingen voor uw voorzorg

prevoyance-obseque-nl

Op voorhand regelen om van het leven te genieten

Als u zelf de voorwaarden kan bepalen van uw heengaan, dan is dat een garantie voor sereniteit en gemoedsrust. Hierdoor kan men vaak, als het moment gekomen is, zijn naaste omgeving ontlasten van de pijnlijke formaliteiten. Kiétis is een verzekeringscontract à la carte: iedereen kiest de formule die het meest is aangepast aan zijn/haar situatie.

Of het nu gaat om de materiële organisatie, om het aanduiden van de begunstigde(n) of de opwaardering van het geïnvesteerde kapitaal, Kiétis voorziet het ergste tegen de beste voorwaarden. Elke dag hoef je enkel aan het leven te denken.

Algemene voorwaarden Kiétis


Oplossingen op het vlak van Voorzorg en Overlijden

previndi-nl

Het leven voorziet ons van een aantal verrassingen, of ze nu goed of slecht zijn…
Wat te doen en hoe reageren bij de verdwijning van een geliefde persoon?

Het verlies van een levenspartner, een bedrijfsleider of een vennoot is vaak moeilijk te verwerken. zowel op mentaal als op financieel vlak.

Voor deze onvoorziene omstandigheden is previndi de oplossing op maat, zowel voor particulieren als bedrijven.

Algemene voorwaarden Prévindi

Wenst u een gepersonaliseerd aanbod ?
Bijkomende informatie ?

Vul ons formulier online in