leaderboard-nl

Wat zijn uw behoeftes? Onze oplossingen

AFI ESCA, kapitalisatie – en levensverzekeringsmaatschappij beschikt over een gamma van producten op het vlak van leningsverzekeringen en voorzorg die beantwoorden aan uw beleggings – en beschermingsbehoeftes. Gevestigd sinds meer dan 90 jaar in Franrijk, heetf ze haar internationalisering in 2008 in België, in 2014 in Italië en recentelijk in Luxemburg ingezet. Voor meer info, click hier.

AFI ESCA in België…

AFI ESCA is aanwezig op de Belgische markt sinds 2008 en sindsdien kent haar klanten- en partnerbestand een permanente groei. AFI ESCA België heeft zich volledig losgemaakt van Frankrijk en is een officieel bijhuis geworden sinds 1ste juli 2014. Wij verdelen onze producten via een enkel netwerk, de makelaardij. Op 6 jaar tijd zijn we gegroeid van 1 tot 15 medewerkers en kunnen u zo een kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen dankzij een proactief commercieel team en de professionalisme van onze partners.

Mooie toekomstperspectieven in het verschiet…

Woordje van de CEO

AFI ESCA is een heel nieuw bedrijf en toch is het al meer dan tachtig jaar geleden dat het is ontstaan, dat het actief is in de spaar en voorzorgsector, waarbij vernieuwing, groei en soliditeit met elkaar worden verbonden en de dimensie van familiegroep wordt behouden. Dankzij de laatste structurele veranderingen zal AFI ESCA de uitdagingen kunnen aangaan die ons de volgende jaren te wachten staan, zal het bedrijf een steeds betere service en kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten en onze partners waarbij wij ons ook openstellen naar nieuwe markten. Er bestaat geen twijfel over dat de principes die dit bedrijf sinds het ontstaan hebben geleid, ons succes zullen verzekeren waarbij ons uniek imago in de verzekeringswereld wordt behouden.

Christian BURRUS, CEO.

Enregistrer