leer ons kennen

Ons bedrijf

AFI ESCA – een maatschappij voor het leven

Woordje van de CEO

AFI ESCA is een heel nieuw bedrijf en toch is het al meer dan negentig jaar geleden dat het is ontstaan, dat het actief is in de spaar en voorzorgsector, waarbij vernieuwing, groei en soliditeit met elkaar worden verbonden en de dimensie van familiegroep wordt behouden. Dankzij de laatste structurele veranderingen zal AFI ESCA de uitdagingen kunnen aangaan die ons de volgende jaren te wachten staan, zal het bedrijf een steeds betere service en kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten en onze partners waarbij wij ons ook openstellen naar nieuwe markten. Er bestaat geen twijfel over dat de principes die dit bedrijf sinds het ontstaan hebben geleid, ons succes zullen verzekeren waarbij ons uniek imago in de verzekeringswereld wordt behouden.

Financiële soliditeit

Behalve het feit dat AFI ESCA deel uitmaakt van de Burrus Groep die het bedrijf een hoge financiële basis bezorgt, beschikt AFI ESCA over eigen fondsen die de wettelijke normen ruimschoots overstijgen.

Dankzij de voorzichtigheid op het vlak van het beheer en de ontwikkeling heeft AFI ESCA de financiële crisissen zonder moeilijkheden kunnen doorstaan en is het bedrijf in dezelfde familiale sfeer kunnen blijven sinds 1923.

Ons bedrijf is niet puur en alleen uit op winst maar op de groei van onze activiteit waarbij we de principes respecteren waardoor we onafhankelijk zijn kunnen blijven. Deze duurzaamheid is dus het echte bewijs van onze soliditeit.

Verslag over de solvabiliteit en financiële situatie van de duurzame Groep AFI-ESCA HOLDING 2022

Plannen voor de toekomst

AFI ESCA, initieel aanwezig in de wereld van het sparen en de kapitalisatie via Esca, heeft zich volledig gelanceerd in de wereld van de voorzorg door de overname van AFI Europe in 2004. Initieel was de activiteit van het bedrijf gecentreerd in Frankrijk, maar in 2008 is de ontwikkeling uitgebreid naar België.

Via twee aparte kanalen, de makelarij en een netwerk van adviseurs in loondienst, is ons bedrijf in staat om zijn aanbiedingen voor te stellen waarbij het kan terugvallen op verschillende organisatiemodellen.

Dankzij het bundelen van de middelen met de fusie in 2010, heeft ons bedrijf nu de mogelijkheid om zich naar andere markten open te stellen en zich te versterken op bepaalde domeinen. Er zullen nog heel wat pagina’s vol nieuwigheden worden geschreven vooraleer we een eeuw bestaan…

AFI ESCA
Partner worden ?

Met 100 jaar ervaring en kennis, werk met ons samen,
het betekent zorgen voor een efficiënt en schaalbaar resultaat.

icone_pdf-2

Gepersonaliseerde diensten en advies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

icone_pdf-2

Betrouwbare en innovatieve producten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

icone_pdf-2

100 jaar ervaring tot uw dienst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Leer ons kennen